Gå direkt till innehåll
Vy över Olskrokstorget. Fotograf Markus Andersson
Vy över Olskrokstorget. Fotograf Markus Andersson

Pressmeddelande -

Kjell & Company öppnar butik på Olskrokstorget – Ett bra tillskott till området

I en tid präglad av utmaningar för detaljhandeln är det med stor entusiasm vi meddelar att Kjell & Company väljer Olskrokstorget för sin nya butik. Denna etablering, som är planerad att slå upp sina dörrar i slutet av april, markerar en ljusglimt och ett betydelsefullt tillskott till det redan rika utbudet i området.

Val av plats för den nya butiken har varit strategiskt, menar Christopher Thour, ansvarig för etablering och expansion på Kjell & Company, som pekar på det stora antalet förbipasserande och det dynamiska området, som huvudorsaker till sitt val.

-Vi ser stor potential i Olskrokstorget. Det är en plats som människor besöker för sina vardagsnära ärenden. Vår butik kommer inte bara att erbjuda kvalitetsprodukter utan också bidra till att berika torgets utbud och göra det ännu mer attraktivt för besökare, säger Christopher.

Kjell & Company är en av Sveriges största butikskedjor som säljer tillbehör för hemelektronik med snart 150 butiker i Sverige och Norge. Butiken kommer erbjuda ett brett sortiment av elektronik för hem och kontor med mycket kunnig personal inom området.

-Vi är jätteglada att vi får Kjell & Company som hyresgäst på Olskrokstorget. Vi ser att de kommer att erbjuda en efterfrågad service till närområdet, säger fastighetsförvaltare Eleonor Lindström på GöteborgsLokaler. Att ha nära till butiker med ett brett och bra utbud som man ofta använder i vardagen underlättar livet, därför är det extra kul att vi med denna uthyrning kan bidra till att stärka Olskrokstorgets utbudsmix för de närboende och besökare till torget.

  Bostads AB Poseidon är fastighetsägare av fastigheten och GöteborgsLokaler förvaltar och hyr ut de kommersiella lokalerna. Det bor cirka 28 500 personer i närområdet och det är många människor som passerar torget. GöteborgsLokaler arbetar aktivt med att utveckla Olskrokstorget som ett vardagsnära torg för de boende.

  -Vi är entusiastiska över att öppna vår nya butik på Olskrokstorget och ser fram emot att välkomna invånarna i området till vår butik. Vi tror starkt på att denna nya etablering inte bara kommer att stärka vårt varumärke utan även bidra positivt till lokalsamhället, fortsätter Christopher Thour.

  FAKTA

  För mer information om när Kjell & Company öppnar den nya butiken på Olskrokstorget, vänligen besök torgets hemsida: olskrokstorget.se eller följ Olskroken på sociala medier.

  Olskrokstorget är en lokal handels- och mötesplats i centrala Göteborg cirka 1,5 kilometer från Göteborgs Central. Torget har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. På Olskrokstorget finns idag cirka 40 verksamheter etablerade.

  För vidare information, kontakta:

  Eleonor Lindström, Fastighetsförvaltare, Förvaltnings AB GöteborgsLokaler

  Telefonnummer: 031-335 01 37

  E-post: eleonor.lindstrom@goteborgslokaler.se

  Christopher Thour, Director of Concept & Expansion, Kjell & Company Elektronik AB

  Telefonnummer: 0735-10 07 32

  E-post: christopher.thour@kjell.com

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och offentlig verksamhet. Vi förvaltar 406 300 kvm lokalyta. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. GöteborgsLokaler är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad.